Over Comp@Home

Wie zijn wij?

Simon D'hoest, 20

Mijn liefde voor informatica startte op een zeer vroege leeftijd. Al vanaf mijn vijf jaar ben ik bezig op de computer. Deze vroege liefde is gebleven. Ik ben nu 20 jaar en studeer leerkracht secundair onderwijs met als keuzevakken economie en informatica. Perfect dus om te helpen met al uw IT-problemen.


Lennert Hoozee, 19 (Vrijwilliger)

Ook ik ben al sinds jonge leeftijd bezig met alles in verband met de IT-wereld. Zoals iedereen van mijn generatie groeide ik op met computers, smartphones,... Toen ik een aantal jaar geleden in mijn middelbare school deel mocht uitmaken van de leerlingenraad, werd ik ICT-verantwoordelijke. Ik richtte toen ook de website op van diezelfde leerlingenraad en sindsdien is de IT-microbe in mijn vel blijven zitten.


Het verhaal van Comp@Home

Het idee begon nog niet zo lang geleden. Op en dag kreeg Simon een bericht van een kennis met de vraag om bij hem thuis te helpen met enkele computerproblemen. Dit verliep zeer vlot en nadien heeft de kennis nog enkele malen gezegd hoe blij hij wel was met de hulp. Dit zette Simon aan het denken om dit idee door te trekken in een onderneming.