Onze diensten

Computerhulp aan huis*

Wat is dat nu ICloud? Hoe kan ik mijn contactnamen veranderen? Hoe kan ik mijn mails in groepen indelen? Allemaal vragen die iedereen wel eens heeft, en soms uren op zit te zoeken, zonder uitkomst. Ook wij komen die vragen tegen, alleen worden die meestal aan ons gesteld. Daarom bieden wij hulp aan om u thuis te helpen met al uw problemen in verband met computer of smartphone/gsm. Heeft u meerdere, niet dringende vragen? Stuur ons dan een mailtje en dan kijken we samen voor een datum waarop we bij u langs kunnen komen. Heeft u een dringend probleem? Bel ons dan! Alle info vindt u op onze contact pagina.

*Door recentere ontwikkelingen in verband met het Covid-19 virus hebben ook wij besloten om enkel van op afstand te werken indien mogelijk. Dit om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en om hun gezondheid te garanderen.
 

Advies op maat

Raakt uw wifi niet overal? Zoekt u een nieuwe printer of computer? Wij helpen u op weg in de digitale wereld en helpen met uw aankoop en installatie achteraf!

Workshops

Onze hoofdbezigheid is mensen helpen aan huis, zodat u in een bekende omgeving op uw tempo kunt bijleren. Toch houden wij de optie open om later workshops te regelen. Dit zouden we doen in kleine groepjes zodat u nog steeds de nodige hulp kunt krijgen als u vragen heeft. Dit komt later pas, dus nog even geduld!